top of page

Om oss

I 2021 bestemte vi oss for å opprette Bijoux da vi følte noe manglet på smykkemarkedet. Man behøver ikke nødvendigvis å sprenge lommeboken for å rocke tidløse smykker - og nettopp her kommer vi inn. 

 

Bijoux er en smykkevirksomhet med formål om å tilby vakre kvalitetssmykker til en grei pris.

Bak bedriften finner du to mennesker med stor lidenskap for smykker. Hos oss finner du smykker for samtlige anledninger, enten det er et storslagent selskap, eller en alminnelig tirsdag. Vi holder oss også oppdatert på alle de nyeste trendene, og forandrer sortimentet vårt regelmessig.

Følg oss gjerne på Instagram, Tik Tok og Facebook for jevnlige oppdateringer om kampanjer, nye produkter, give-aways og mye annet spennende - @Bijoux.no.

Vårt bidrag

Vi alle har en psykisk helse som trenger vedlikehold fra tid til annen. Vi donerer 5% av all vår fortjeneste til Mental Helse Ungdom. Dette er en bedrift som arbeider med psykisk helse for og blant våre unge.

Vår visjon

Tell your story. Your way.

Bijoux kommer fra det franske språket, og betyr smykker eller juveler. Dette ordet beskriver hva vi brenner for, og uttales (nesten) som "be you". Dette beskriver kjerneverdien vår. 

Verden hadde vært ekstremt kjedelig dersom vi alle hadde like meninger, holdninger og historier.  Vi mener at smykker kan skildre noe om hvem du er, og ditt unike særpreg. Vi alle har historier å fortelle, og vi ønsker å gi deg muligheten til å uttrykke deg seg slik du selv ønsker. I Bijoux har vi sterkt fokus på det å være sann og god mot seg selv - og vi ønsker å fremheve alle de flotte nyansene som finnes i oss mennesker. 

Modern Wedding Photo Collage_edited_edited_edited.jpg
bottom of page